BizzFactory

KastingKafé

*** Alleen voor leden***

Interview met de CEO van KastingKafé

Georganiseerd door Edouard Cambier en Vanessa Dereymaeker
Datum: donderdag 27 september 2018
Tijden: van 16u tot 17u
Atrium - Seed Factory, Volontaireslaan 19, 1160 Oudergem

KastingKafé is een Europees community platform ontworpen om Talent (modellen, acteurs, figuranten) in contact te brengen met Showbizz professionals (Casting Directors, Fotografen, Make-up Artiesten, etc.).

Ons doel is om het gemakkelijker en dynamischer te maken om toegang te krijgen tot banen en diensten in de sector.

KastingKafé brengt je in contact met professionals uit de sector en bezorgt je een job. We staan open voor alle profieltypes en voor diversiteit.
Zodra je je registreert, kan je je profiel beheren, je zichtbaarheid verhogen en vacatures vinden die bij je profiel passen.

KastingKafé geeft je toegang tot een uitgebreide databank van serieuze en gemotiveerde Talenten en Professionals in de sector. Alle profielen en hun portfolio's worden gevalideerd voor publicatie. Door de diversiteit van onze gebruikers vind je meteen de persoon die je nodig hebt. Via ons platform kun je Castings/Shootings, aanbiedingen van diensten en je werk laten zien.

Gereserveerd voor leden, een professioneel platform, een uitgebreide database van spelers in de showbizzwereld, een Matching-tool die talent direct koppelt aan de behoeften van professionals. Systematische controle van online geplaatste profielen en boeken. Beschikbaar op verschillende tools: internet, smartphones, tablets, enz.

https://www.kastingkafe.be/fr

KastingKafé is een initiatief van Khapa Consulting bvba (BE0627.739.656)
Sainte-Annelaan 50, 1640 Sint-Genesius-Rode, België