BizzFactory

De talenten

*** Voor Seed Factory leden en hun gasten ***

Is talent tegenwoordig goedkoper?

Datum: 14 april 2020
Tijden: om 14.00 uur
Videoconferentie

Wij bieden u een gratis videoconferentie aan voor Seed Factory leden op dinsdag 14/4 om 14.30 uur met Jean-Paul Bissen managing partner van Fitch Bennett Benelux Exec Search & Career Management over het thema: "Is talent vandaag goedkoper?

Betrokken professionals
Een team van professionals biedt je een service op maat, gebaseerd op hun kennis van de zakenwereld, de transformatie van bedrijven en hun inzicht in alle verschillende beroepen en diensten.

Een menselijke en authentieke benadering
Al onze klanten zijn uniek en wij zijn uniek voor hen. Ons ethos leidt ons in het leveren van een persoonlijke service aan onze klanten, gebaseerd op een sterke kennis van hun markten en de concurrentie.

Een team met ervaring in werving via directe benadering
Gespecialiseerde partners en een gekwalificeerd zoekteam met dezelfde doelstellingen op het gebied van kwaliteit, vertrouwelijkheid en reactiesnelheid.

Een team gespecialiseerd in loopbaanmanagement
Partners, loopbaantransitieadviseurs en gecertificeerde coaches, die onze kandidaten in elke fase van hun loopbaan adviseren en ondersteunen en bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer dan een baan, een passie
We geven graag leiding aan een netwerk van getalenteerde mannen en vrouwen en ondersteunen hen bij hun loopbaankeuzes. Onze roeping is een bron van betrokkenheid, loyaliteit en investering.

Absolute discretie
Wij bieden onze klanten een persoonlijke service op basis van een grondige kennis van hun markten en de concurrentie. Daarom garanderen we de vertrouwelijkheid van de strategische informatie die we ontvangen en zijn we gebonden aan het beroepsgeheim.

Meer informatie: https://www.fitchbennettpartners.com/

Wil je deel uitmaken van de Seed Factory-community?
Neem dan contact met ons op via
edouard.cambier@seedfactory.be
vanessa.dereymaeker@seedfactory.be
Tel : +32 2 743 47 20