BizzFactory

Verrassing

van 16.00 tot 17.00

evenementen - BizzFactory - Hoe kun je je klanten verrassen in 2020?

*** Voor Seed Factory leden en hun gasten ***

Hoe kun je je klanten verrassen in 2020?

In The Air is een bedrijf gespecialiseerd in promotionele goocheldiensten, opgericht in 2012 door Clément Kerstenne en Philippe Bougard, twee vrienden met een passie voor goochelen. Wij gebruiken magie om uw gasten te vermaken en uw bedrijf in de kijker te zetten op feesten, inhuldigingen, beurzen, teambuildingevenementen en andere speciale momenten. Al onze shows en diensten worden aangepast aan het imago van uw bedrijf.

https://in-the-air.be

De 2 medeoprichters van In The Air, Clément Kerstenne en Philippe Bougard, geven al meer dan 15 jaar goochelshows. Deze twee gepassioneerde goochelvrienden vonden voor het eerst succes in de goochelwereld door trucs te creëren voor andere goochelaars en hun concepten te presenteren op conferenties in heel Europa.

Naast hun studie richtten Clément en Philippe in 2012 In The Air op, een bedrijf gespecialiseerd in promotionele magie en entertainmentdiensten.

Geboren in de slaapkamer van een student, kreeg In The Air al snel internationale erkenning voor zijn innovatieve concepten. Door technologie te integreren en de impact van magie te gebruiken om specifieke boodschappen over te brengen, is In The Air erin geslaagd om te werken voor wereldmerken en de Belgische koninklijke familie. Bij In The Air zijn we ervan overtuigd dat een structuur op menselijke schaal zich kan onderscheiden door uitzonderlijke projecten voor te stellen en samen te werken met grote spelers. In slechts enkele jaren tijd is In The Air uitgegroeid tot het nummer 1 magiebedrijf in België, dankzij een getalenteerd en vakkundig team.

Het creatieve team van In The Air bestaat uit ingenieurs, grafisch ontwerpers, ondernemers en natuurlijk professionele goochelaars. Deze goochelaars hebben verschillende achtergronden, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze innovatieve optredens van topkwaliteit willen bieden. Hun dagelijks leven wordt gekenmerkt door het creëren van shows op maat om te voldoen aan de eisen van internationale klanten.

Wil je deel uitmaken van de Seed Factory-community?
Neem dan contact met ons op via
edouard.cambier@seedfactory.be
vanessa.dereymaeker@seedfactory.be
Tel : +32 2 743 47 20