BizzFactory

LN 24

*** Voor Seed Factory leden en hun gasten ***

Hoe kan LN24 je helpen in tijden van opsluiting?

Datum: 01 april 2020
Tijden: om 14.30 uur
Videoconferentie

We bieden aanstaande woensdag om 14.30 uur een gratis videoconferentie aan voor Seed Factory-leden met Jean-François Thayer over het onderwerp "Hoe kan LN24 je helpen in tijden van opsluiting?

LN24 is de toonaangevende 24-uurs nieuwszender van België.
Bij LN24 denken we aan inhoud. We zijn geboren in de digitale wereld. We zijn onafhankelijk, innovatief en oneerbiedig en gebruiken de middelen van vandaag en morgen om alle geloofwaardige en relevante informatie over zaken, politiek, maatschappij, cultuur en sport uit te zenden.
Bovenal geloven we in de kracht van kwaliteitsinformatie.

Wie is het?
LN24 werd in oktober 2018 opgericht door Martin Buxant, Joan Condijts en Boris Portnoy. Het kapitaal van het bedrijf is in handen van de drie oprichters en vier investeerders: bankverzekeraar Belfius, bouwgroep Besix, Giles Daoust en Jean-Pierre Lutgen. De studio's en het redactieteam van LN24 zijn gevestigd in Brussel.

Wat is LN24?
LN24 is een onafhankelijk mediabedrijf. De statuten van het bedrijf garanderen de redactionele autonomie van de nieuwsredactie. LN24 brengt politiek en economisch nieuws, zowel nationaal als internationaal, ontcijfert sociale bewegingen en omarmt sportieve en culturele evenementen. LN24 verifieert de informatie die het publiceert en biedt een positieve benadering van de actualiteit.

Waar kun je LN24 vinden?
VOO : Kanaal 12
Telenet : Kanaal 16
Proximus Pickx : Kanaal 18
Oranje : Kanaal 90
Op alle sociale netwerken.

Georganiseerd door Edouard Cambier, Vanessa Dereymaeker
Gratis videoconferentie via Zoom

Wil je deel uitmaken van de Seed Factory-community?
Neem dan contact met ons op via
edouard.cambier@seedfactory.be
vanessa.dereymaeker@seedfactory.be
Tel : +32 2 743 47 20