BizzFactory

Bericht/Europa

*** Voor Seed Factory leden en hun gasten ***

Hoe breng je je boodschap over op Europees niveau?

Datum: 21 april 2020
Tijden: om 14.30 uur
Videoconferentie

Wij bieden u aanstaande dinsdag om 14.30 uur een gratis videoconferentie met Laurent Brihay over het onderwerp "Hoe breng je een boodschap over op Europees niveau via 1000 journalisten die lid zijn van de Press Club Brussels Europe? "

De Press Club Brussels Europe http://www.pressclub.be/ is een gezamenlijk initiatief van de verenigingen van internationale journalisten gevestigd in Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en opende zijn deuren in december 2010 met als doel een forum te bieden voor conferenties en debatten met en tussen leden van de media.
Het is ontstaan uit een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, dat besefte dat er behoefte was aan een Press Club in deze stad.

Het is de eerste club van zijn soort die in Brussel werd opgericht en in de eerste drie maanden kwamen er al meer dan 1000 journalisten en gasten over de drempel. Vijf jaar na de oprichting biedt de club nog steeds een platform aan zowel bezoekende als in Brussel gevestigde journalisten om hun gedachten en ideeën te uiten en met anderen te delen.

Sinds de opening zijn er meer dan 1500 evenementen georganiseerd in de club (met in totaal meer dan 50.000 bezoekers), waaronder veel initiatieven van ambassades en permanente vertegenwoordigingen bij de EU. Ook de wereld van handel en industrie met hoofdkantoren in Brussel, verenigingen en NGO's, lobbygroepen en denktanks hebben hun weg naar onze club gevonden.

De Press Club Brussels Europe werd verkozen om het jaarlijkse voorzitterschap van de Europese Federatie van PressClubs te leiden van april 2013 tot april 2014 en is een actief lid van de International Association of Press Clubs.

De Press Club Brussels Europe fungeert als draaischijf om partnerschappen met andere persclubs over de hele wereld te bevorderen. De jumelage met meer dan 120 persclubs getuigt van de status van de Press Club Brussels Europe.

Georganiseerd door Edouard Cambier, Vanessa Dereymaeker
Gratis videoconferentie via Zoom

Wil je deel uitmaken van de Seed Factory-community?
Neem dan contact met ons op via
edouard.cambier@seedfactory.be
vanessa.dereymaeker@seedfactory.be
Tel : +32 2 743 47 20