BizzFactory

Klanten/Covid

*** Voor Seed Factory leden en hun gasten ***

Waar zijn de klanten tijdens de inperkingsperiode?

Datum: 3 april 2020
Tijden: om 14 uur
Videoconferentie

Wij bieden u aanstaande vrijdag om 14.30 uur een gratis videoconferentie voor leden van Seed Factory met Laurent De Smet over het thema: "Waar zijn de klanten in tijden van insluiting?

Door het werk van Value Insight willen we helpen om een betere wereld voor iedereen te creëren, een wereld die rijker is aan betekenis door de bedrijven en de mannen en vrouwen die er deel van uitmaken.

WHY - Onze overtuigingen: We willen bedrijven helpen betekenis te (her)vinden, sterke waarden in de praktijk te brengen, verantwoordelijke en duurzame winstgevendheid te realiseren en de wereld te helpen veranderen.

HOE - Onze methode: Door middel van een maieutische aanpak, in samenwerking met de Sense-makers van je organisatie, maken we het bedrijf bewust van zijn specifieke Identiteit en ondersteunen we het om deze in lijn te brengen met zijn kernwaarden.

WAT - Onze business: Wij combineren Consultancy, Communicatie en Training om de Betekenis van je bedrijf, van je project te vinden en je te helpen deze te vertalen naar verantwoorde winstgevendheid.

http://www.value-insight.be

Wil je deel uitmaken van de Seed Factory-community?
Neem dan contact met ons op via
edouard.cambier@seedfactory.be
vanessa.dereymaeker@seedfactory.be
Tel : +32 2 743 47 20