BizzFactory

Werken in 3m2

*** Voor Seed Factory leden en hun gasten ***

Hoe werk je in 3m2?

Datum: 06 april 2020
Tijden: om 14.30 uur
Videoconferentie

We bieden een gratis videoconferentie aan voor Seed Factory leden met navigator Denis Van Weynbergh over het onderwerp "Hoe werken in 3m2"?

Van jongs af aan zeilde Denis elke zomer met zijn familie naar alle uithoeken van Europa. De openbaring van het oceaanzeilen kwam in 2001, toen hij deelnam aan de Mini-Transat. Een solorace over de Atlantische Oceaan, zonder moderne communicatiemiddelen en met boten van 6,5 meter! Hiervoor legde hij in 6 maanden meer dan 6.000 zeemijlen af om zijn doel te bereiken: de evenaar oversteken in een Mini (de naam voor boten van 6,5 meter) en aankomen in Bahia, Brazilië. Hij zal zijn doel bereiken op 7 november 2001.

Sindsdien verslindt Denis de zeemijlen! De afgelopen jaren heeft hij de ene konvooireis na de andere gemaakt en deelgenomen aan verschillende single-handed en trans-Atlantische races, waaronder de Route du Rhum in 2010, een associatieve trans-Atlantische race in 2011, Québec Saint-Malo in 2012, de Transat Jacques Vabre in 2013 en de Fasnet in 2015. Hij is de enige Belg die een reeks grote oceaanraces heeft volbracht en vandaag rest hem alleen nog de Vendée Globe om zijn palmares compleet te maken.

Al van jongs af aan droomt de Belgische schipper Denis Van Weynbergh ervan om deel te nemen aan de Vendée Globe, een non-stop single-handed race rond de wereld in een jacht van 60 voet.
Om zijn deelname aan de Vendée Globe te financieren, heeft Denis een origineel communicatieconcept bedacht: het "EYESEA"-project https://eyesea.be/

Georganiseerd door Edouard Cambier, Vanessa Dereymaeker
Gratis videoconferentie via Zoom

Wil je deel uitmaken van de Seed Factory-community?
Neem dan contact met ons op via
edouard.cambier@seedfactory.be
vanessa.dereymaeker@seedfactory.be
Tel : +32 2 743 47 20