Huis van beelden

Labyrint

Labyrint
Vanuit welke hoek we ook naar de wereld kijken, menselijk of technologisch, het pad naar ons begrip is een labyrint. Tot voor kort was de wereld niet beter of slechter, maar eenvoudiger. Nu we de deur naar complexiteit hebben geopend, breidt het labyrint zich uit en voedt het zich met de vooruitgang in ons begrip, waardoor we elke dag verder van het einde verwijderd raken.

Labyrint
In elk aspect van de wereld, of het nu menselijk of technologisch is, bevinden we ons aan het begin van een labyrint. Maar de wereld was niet eenvoudig of strak, hij was eenvoudig. Wanneer we het toppunt van complexiteit hebben bereikt, splitsen we het labyrint op in zijn onderdelen.

Labyrint
Vanuit welke hoek we de wereld ook bekijken, menselijk of technologisch, de weg naar ons begrip is een labyrint. Tot voor kort was de wereld noch beter noch slechter, hij was eenvoudig. Nu we de deur van de complexiteit half hebben geopend, breidt het labyrint zich uit en voedt het zich met de vooruitgang van dit begrip door ons elke dag verder van de uitgang te verwijderen.