U bekijkt momenteel Levelapp: het bureau voor mobiele applicatie-ontwikkeling in Oudergem

Levelapp: het bureau voor mobiele applicatieontwikkeling in Oudergem

Geboorte

Het bedrijf werd opgericht in februari 2011. Maar pas in 2013 werd de lancering een feit. 

Producten

Levelapp is een bureau voor de ontwikkeling van mobiele applicaties, waarvan de softwareontwikkelaars applicaties maken die aansluiten bij uw strategische visie en deze verder brengen. 

Het bedrijf biedt waarde aan zijn klanten, partners en werknemers.

Xamarin

Het creëert multiplatformoplossingen met behulp van REACT NATIVE & XAMARIN technologie. 

Xamarin is een Microsoft framework voor het ontwikkelen van cross-platform applicaties in C#.

Wat is het doel van dit platform?

Allereerst om multiplatformapplicaties voor mobiele telefoons te ontwikkelen. Het platform helpt je om kosten te besparen en tegelijkertijd je projecten te optimaliseren. Uw doelstellingen zullen zeer snel worden bereikt.

Levelapp bouwt B2C-, B2B- en B2E-software die ontworpen is om te draaien op smartphones, tablets, Macs, pc's, SmartTV's, horloges, enz. 

Ze zetten een architectuur op die het beheer en de inzet van uw digitale oplossing in een multiplatformomgeving vergemakkelijkt. 

Ze maken ook gebruik van Flyx, een suite van oplossingen speciaal voor de Retail sector (en meer specifiek de Food Services sector). Deze oplossingen omvatten: digitaal loyaliteitsprogramma, click & collect, kiosk, keuken display systeem en bezorgplatform aggregator. Deze pijlers zijn allemaal met elkaar verbonden om een volledig ecosysteem te bieden voor klanten die hun bedrijf willen digitaliseren, nieuwe verkoopkanalen willen creëren of hun activiteiten willen verbeteren. 

De kracht van het bedrijf is gebaseerd op 5 pijlers: 

  1. Applicatiestrategieversneller - Levelapp helpt je bij het bouwen van een innovatieve en effectieve applicatiearchitectuur voor je digitale strategie. 
  • Advies over digitale transformatie - het team adviseert je hoe je de overgang naar mobiele/digitale technologieën kunt optimaliseren met optimale prestaties 
  • Leading Experience Designer - Levelapp creëert hoogwaardige UX- & UI-ervaringen om uw applicatie te helpen slagen. 
  •  Leverancier van end-to-end oplossingen - Levelapp is op zoek naar slimme, efficiënte manieren om uw bedrijf op te starten. 
  • Applicatieontwikkeling met Xamarin & Scrum-methodologie -Levelapp is een Xamarin Premier Consulting Partner - gecertificeerd door Microsoft
Levelapp002
Mobiele toepassingen gemaakt door Levelapp

Hoe Levelapp de Covid 19 crisis aanpakte

"De impact van covid op ons bedrijf is gematigd. Het meest ingewikkelde aspect is het gebrek aan aanwezigheid van onze teams, maar ook de verplichting om nieuwe verkopen uitsluitend via verkoop op afstand te beheren " (John Van Lierde).

Levelapp logo
Het levelapp-logo

Projecten voor de toekomst

"Tot nu toe hebben we ons bedrijf geëvolueerd van een IT-servicebedrijf naar een software as a service productgeoriënteerd bedrijf met Flyx. Onze plannen voor de toekomst omvatten het vergroten van het team en het bevestigen van onze Europese ontwikkeling met ons Flyx product" (John Van Lierde).

Niveauapp 5 1

Waarom ben je naar Seed Factory verhuisd?

"Door hier te komen konden we ons vestigen in het aangrenzende gebouw en profiteren van alle infrastructuur van de Seed Factory, wat erg nuttig voor ons is" (John Van Lierde). 

Wil je net als Levelapp een kantoor huren in Oudergem? Kom meer te weten over het bedrijvencentrum Seed Factory. Aarzel niet om telefonisch of via het online formulier een afspraak te maken met Edouard Cambier en zijn team voor een bezoek.

Zaadfabriek Ave. des Volontaires 19 Oudergem
Atrium van de zaadfabriek

Volg ons op :

Laat een reactie achter