Je bekijkt momenteel Seed Factory's top tips: 12 zonnige parken en terrassen om te ontdekken

Top tips van Seed Factory: 12 zonnige parken en terrassen om te ontdekken

Het is essentieel om overdag de tijd te nemen voor frisse lucht en een pauze. 

Seed Factory heeft zijn missie altijd vervuld door zijn huurders tal van voordelen te bieden. De coworking space biedt veel plekken om te ontspannen en bij te praten met je collega's: het atrium, de "gratis koffiemachine" en de buitenruimte. Dat gezegd hebbende, soms is het fijn om je werkplek te verlaten en wat frisse lucht in de omgeving op te snuiven.

Weinig mensen weten het, maar rondom Seed Factory zijn er gezellige terrasjes waar je aan het eind van de dag kunt genieten van een lunch met collega's of een drankje. Zin in natuur? We worden omringd door prachtige groene ruimtes, perfect om overdag even bij te komen.

We krijgen hier niet veel zon, dus als het mooi weer is, is het tijd om er het beste van te maken! En om je daarbij te helpen, bieden we je een selectie terrassen en parken op loopafstand van Seed Factory.

De parken

Het grote, zonovergoten park in de Etterbeekse Pères Blancstraat, loodrecht op de Volontaireslaan, biedt een rustig en vredig moment in een idyllische omgeving voor een picknick op minder dan 200 meter van het werk.

Een andere plek om te picknicken is het Place de l'Amitié, op slechts 250 meter van het kantoor. Omringd door twee palmbomen biedt een grote bank met tafel plaats aan je hele team voor een lunch met collega's!

Groene ruimtes Oudergem
Parken in de buurt van de Zaadfabriek

De terrassen

Rondom de Seed Factory liggen verschillende restaurants met terrassen

  • Zin in Italiaans eten? Het terras van de Quattro Stagioni biedt pasta en pizza op een groot terrein (Chaussée de Waver 1032, 1160 Oudergem).
  • Zin in Indiaas eten? Het restaurant Agra om de hoek biedt een grote verscheidenheid aan Indische specialiteiten (Chaussée de Waver 1002, 1160 Oudergem).
  • De Mess op de Louis Schmidtlaan is perfect voor een zakenlunch en biedt een gastronomisch menu met authentieke gerechten en wijnen om een uitstekend moment te delen. ( Louis Schmidtlaan 1, 1040 Etterbeek)
  • Le Pilar, op 500 meter lopen van het kantoor, is een trendy plek in de buurt van de VUB-campus. Voor een drankje is er een ruime keuze aan bieren (Boulevard de la Plaine 2, 1050 Elsene). Je kunt ook lunchen op het terras.
  • Iets verderop op de campus (500 meter van het kantoor) ligt het terras van het sportcafécomplex van de VUB. Naast een zeer ruim terras staat er ook een pooltafel ter beschikking van de klanten. Ideaal om te ontspannen tijdens de lunch! (Campus VUB, Vlaklaan 2, 1050 Brussel)
  • Voor uitstekende broodjes word je snel geholpen op het terras van Mini Pouce. Dit fastfoodrestaurant ligt op minder dan 200 meter van Seed Factory (Avenue des Volontaires 28, 1040 Etterbeek).
Terrassen voor coworking
De terrassen van de restaurants Agra, Pilar en VUB Complex
  • Als je 500 meter in de richting van de Chaussée de Waver loopt, vind je het terras van Almi Corner, dat zijn klanten tevreden stelt met eenvoudige, verse en lekkere producten! ( Chaussée de Waver 1219, 1160 Oudergem)
  • Voor de lunch of zelfs het ontbijt biedt de Pie Academy, op 170 meter van Seed Factory, een mediterrane keuken op de Boulevard du Triomphe ( Boulevard du Triomphe 34A, 1160 Oudergem). Je kunt op hun terras zitten en genieten van een heerlijk gebakje.
  • Op minder dan 200 meter van het kantoor vind je de Phileon en zijn terras, waar je kunt genieten van een drankje, een hapje of een lunch. Je vindt er een ruime keuze aan gerechten en elke maand nieuwe menu's (Avenue des Volontaires 171, 1150 Sint-Pieters-Woluwe).
  • Op zoek naar een beetje Portugese lucht? Het terras van Café Lisbon verwelkomt je in een mediterrane sfeer. (Waversesteenweg 1050, 1160 Oudergem)
Terras bon plan Etterbeek
De terrassen van de Pie Academy en de Pilar, het atletiekterrein van de VUB

Zoals je kunt zien, heb je een enorme keuze op slechts een paar stappen afstand. 

Een frisse neus halverwege de dag helpt je om je dag op de best mogelijke manier voort te zetten. 

Wil je een kantoor huren in Oudergem? Kom meer te weten over het bedrijvencentrum Seed Factory. Aarzel niet om telefonisch of via het online formulier een afspraak te maken met Edouard Cambier en zijn team voor een bezoek.

Laat een reactie achter