Je bekijkt momenteel Stream It Studio: Live streaming studio bij Seed Factory

Stream It Studio: Live streaming studio bij Seed Factory

Geboorte van de studio

Stream It studio was het geesteskind van Nicolas Lobet (fotograaf) en Pierre-Olivier Dirix (communicatie), die hun klanten een nieuwe dienst wilden aanbieden. Later voegde Ismail Kavak zich bij het project.

Even voorstellen aan het team :

- Nicolas Lobet (co-regisseur) werkt al 15 jaar in de fotografie en video. Bij Stream It studio brengt hij een dosis creativiteit mee en is hij verantwoordelijk voor het decorontwerp (beelden, belichting, enz.).

- Pierre-Olivier Dirix (co-directeur), die al 13 jaar actief is in communicatie en marketing, brengt zijn commercieel inzicht en expertise in communicatie en management in Stream It studio in.   

- Ismail Kavak, die al meer dan 5 jaar grafisch ontwerper is, is verantwoordelijk voor de productie op alle media en voor de visuele identiteit van de streaming.   

Stream It studio werd 3 maanden geleden gelanceerd om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit (thuiswerk, explosie van online vergaderingen en contacten, toename van de tijd die wordt doorgebracht op sociale netwerken, enz.

DSC 9032

Producten

Deze studio, gevestigd in de Seed Factory in Oudergem, biedt oplossingen op maat voor het streamen en opnemen van videocapsules voor bedrijven, kmo's en particulieren.

Je kunt het team ook je presentaties, conferenties, interviews, trainingen, webinars, Facebook Live, Instagram Live, YouTube Live, algemene vergaderingen, bestuursvergaderingen, financiële resultaten, mede-eigendomsvergaderingen, enz. toevertrouwen. 

De studio is uitgerust met alle benodigde hightech apparatuur om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt voor je evenementen:

  • Feedbackschermen geven je de mogelijkheid tot interactie met je publiek (chat, publieksparticipatie, enz.).
  • Meerdere camera's (vast en robot) met high-definition rendering
  • Een green key achtergrond, professionele verlichting, verschillende schermen en eigentijds meubilair 

In slechts 3 maanden op de markt heeft de studio al zo'n 15 streamingevenementen georganiseerd.

Klanten komen uit een breed scala aan sectoren, waaronder lobbybedrijven, advocaten, communicatiebedrijven, business clubs, familieraden, stemapplicaties, zakelijke hulpcentra, leraren en ......

Het team biedt ook een coachingservice om je te helpen de inhoud van je stream te optimaliseren zodat deze impact heeft op je publiek.

IMG 6053 1
Studio-apparatuur

Stream It Studio en Covid 19

"Onze studio draait. Vijftien streams in drie maanden. Maar we moeten toegeven dat door deze pandemie de beslissingen van onze prospects en klanten langer op zich laten wachten, wat onze planning en strategie beïnvloedt," zegt Pierre Olivier.

Er zijn veel plannen voor de toekomst, waaronder het verder vergroten van ons profiel, het voldoen aan de groeiende vraag naar fysieke evenementen en het ontwikkelen van onze buitenactiviteiten.

VOTICK 1
Een fysieke algemene vergadering

Waarom de studio in de Seed Factory?

"The Seed Factory is een menselijke, professionele, dynamische en vriendelijke coworking space. In onze business staan mensen en technologie centraal. Lang leve Edouard en zijn team!

Wil je net als StreamIt Studio een kantoor huren in Oudergem? Kom meer te weten over het bedrijvencentrum Seed Factory. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan de lokalen met Edouard Cambier en zijn team per telefoon of via hun online formulier.

Co-working Oudergem

Volg ons op :

Laat een reactie achter