Je bekijkt momenteel Team First: een bedrijf dat menselijke ervaringen op de werkplek creëert

Team First: een bedrijf dat menselijke ervaringen op de werkplek creëert

Geboorte van Team First

Adrien Nowak 07

Team First, opgericht in 2013, is een bedrijf dat bijdraagt aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling en het welzijn van zijn werknemers.

In het begin waren het er drie, met bedrijfsdagen en -avonden voor werknemers.

In 2016 ging het trio uit elkaar en nam Adrien Nowak de leiding over van Team First.

Door de integratie van spelmechanismen biedt het op maat gemaakte activiteiten om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de ontwikkelingsbehoeften van bedrijven.

Wat biedt Team First? 

Team First biedt leuke, stimulerende en boeiende activiteiten voor bedrijven.

Via teambuildingevenementen, workshops, bedrijfsdagen en -avonden, Family Day-evenementen, enz. wil het bedrijf zijn klanten ondersteunen en bijstaan in hun kwalitatieve groei en hen helpen om hun wendbaarheid, efficiëntie en prestaties te verbeteren. 

Team First wil gamification op de werkplek promoten door op maat gemaakte activiteiten, coaching en workshops aan te bieden. Het doel is om werknemers aan te moedigen om op een positieve en constructieve manier te communiceren. 

Via zijn activiteiten promoot het de identiteit, waarden en visie van het bedrijf en stimuleert het sociale interactie en het delen van gemeenschappelijke ervaringen. 

Het biedt op maat gemaakte, persoonlijke ondersteuning om te voldoen aan de specifieke behoeften van zijn klanten.

Het creëerde bijvoorbeeld een op maat gemaakte 'Escape box' voor de MIVB om de inhoud van het strategisch plan op een interactieve manier te presenteren. Het creëerde ook 'The Company Wall', een 100% digitale activiteit die werknemers uitdaagt rond verschillende thema's in een vriendelijke, interactieve sfeer.

Het werkt 3

Team First en Covid 

De Covid-19 context heeft een aantal vragen en zorgen opgeroepen in de evenementenwereld. Adrien is van nature een optimist en besloot de veranderingen die de pandemie met zich meebrengt met enthousiasme te benaderen in plaats van met angst en bezorgdheid. Om de toekomst van Team First op lange termijn veilig te stellen, heeft Adrien het idee- en creatieproces voor bepaalde digitale projecten versneld. 

Daarom biedt Team First nu een breed scala aan activiteiten en workshops op afstand. Bijvoorbeeld culinaire workshops, een muzikale co-creatie workshop met reflecties over innovatie en management. Het biedt ook "The Totem Team", een 100% virtueel interactief spel waarmee deelnemers positieve feedback kunnen ontdekken en implementeren in hun dagelijks leven.

Team First is ook gespecialiseerd in het maken van bedankdoosjes voor werknemers.

Heb je plannen voor de toekomst?

Team First is voortdurend op zoek naar innovatie en hoogwaardige oplossingen. 

In de komende jaren wil Team First zijn knowhow perfectioneren en zijn activiteiten uitbreiden. Het wil diversifiëren en de vruchten plukken van studies op het gebied van neurowetenschappen. 

Het is van plan zijn team uit te breiden om aan de vraag van Nederlandstalige bedrijven te voldoen en zijn teams voor 'gamification' en 'events' aan te vullen om het hele jaar door activiteiten aan te bieden die een 360°-visie op werknemers omvatten.

Team Eerste team
Team Eerste Team

Daarom zijn de activiteiten "Human Target" en "The Digital Challenge Interentreprises" al ontworpen om echte, zorgzame ervaringen te bieden.

Waarom is Team First naar Seed Factory verhuisd?

In 2019 verhuisde Team First naar Seed Factory, een coworkingruimte in Oudergem die kantoren en vergaderzalen ter beschikking stelt en een brede waaier aan professionele en culturele evenementen organiseert. Het is een geweldige plek om mensen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. 

Veel innovatieve projecten worden hier geboren en ontwikkeld. Als jonge ondernemer vond Adrien het een goed idee om zich te ontwikkelen in een stimulerende en dynamische werkomgeving. Dankzij de Seed Factory heeft hij zich aangesloten bij een netwerk van actieve, toegewijde en ondersteunende professionals. Dit ondernemende ecosysteem biedt hem een schat aan mogelijkheden, opent nieuwe mogelijkheden en stimuleert hem voortdurend om uit te blinken. 

De Zaadfabriek is , zoals de naam al zegt, een zaadfabriek. Wat is een vruchtbaardere voedingsbodem voor de verspreiding van innovatieve ideeën en positieve initiatieven dan die van een plek die gebruik maakt van intelligentie en collectief denken en die wederzijds voordelige samenwerking bevordert" (Adrien Nowak).

Co-working Oudergem

Wil je net als Team First een kantoor huren in Oudergem? Kom meer te weten over het bedrijvencentrum Seed Factory. Aarzel niet om telefonisch of via het online formulier een afspraak te maken met Edouard Cambier en zijn team voor een bezoek.

Volg ons op :

www.facebook.com/SeedFactory.be

www.linkedin.com/company/seed-factory

www.youtube.com/channel/UCZ4ujMwIeW876ta0dCVLxlA

www.instagram.com/seedfactory.be

Laat een reactie achter